TERKINI 2017 CHANNELS IPTV

Hubungi Kami

Hot Line 1 : 011-2800 4545 (call / whatsapp / sms)

Hot Line 2 : 018-468 9947 (whatsapp / sms)

email : myiptvmalaysia@gmail.com

Lokasi : Cyberjaya, Selangor

C.O.D : Cyberjaya-Putrajaya-Seri Kembangan-Puchong

26 comments:

  1. Can Toshiba or Sony Android TV use My IPTV?

    ReplyDelete
    Replies
    1. All tv can use...but no need to buy android tv....it is because u still need to get the box from us...our box makes your tv smarter..

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. Is this even reliable? Anyone tried???

    ReplyDelete
    Replies
    1. We already have 5000++ customers after launced 18 months ago...

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Ni tak perlu lagi pada dish Astro ke, hanya pakai broadband internet?

    Kalau nak connect pada 3 TV, kena beli 3 box ke & bayar RM40x3 sebulan?

    ReplyDelete
  5. Saya dah pun install myiptv tapi please contact admin.

    ReplyDelete
  6. Saya dah ada Android tv box.
    Boleh kah saya langgan IPTV saja?

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Saya dah ada Android tv box.
    Boleh kah saya langgan IPTV saja?
    Dah 2 minggu dah ni, tunggu jawapan dari pihak tuan.

    ReplyDelete
  9. salam
    kalau saya gunt kat dublin, ireland boleh ke?

    ReplyDelete
  10. Iptv ni cuma perlukan internet ke?

    ReplyDelete
  11. sy ingin jadi reseller,bagaimana? pada masa sama saya adalah reseller tm unifistreamyx. hubungi sy 0183214438.faizal

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. sya menggunakan hypptv dari tm boleh sya menonton iptv ni dari hypptv sya ni sahaja???

    ReplyDelete
  14. Servis cemerlang. Dah subscribe selama setahun. Dulu (tahun 2015) perlu tunggu 5 saat untuk tukar channel lain dan sekarang hanya sesaat (paling lama 2 saat) tukar channel. Banyak improvement. Recommended untuk sesiapa yang ada streamyx atau unifi atau yang tinggal di luar negara. Akan subscribe lagi di masa akan dtg. =)

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  16. Admin.. saya nak tny, apa fungsi SPARE dalam IPTV 2?..

    ReplyDelete