TERKINI 2017 CHANNELS IPTV

TESTi


"Selama ini saya cuma dengar katanya ada siaran TV bayar murah, mula-mula tak percaya... tapi, lepas melanggan dengan IPTV Malaysia baru saya tau RM40 jer dapat beratus channels TV.... Memang best lah!!",
En Wan, Bandar Tun Hussein Onn


 



"Saya berkerja di luar negara. Tapi, cuti bulan lepas saya dapat tahu daripada kawan yang juga menetap di Dhubai kata ada channels TV Malaysia bayar RM40 sbln jer boleh tengok semua siaran di Malaysia. Malam minggu saya di Dhubai tidak lagi kesepian bila dapat menonton siaran Maharaja Lawak Mega tahun ini",
En Syed Azmi, Dhubai





"Lepas pasang IPTV Malaysia kat workshop ni, customer kami tak lah boring menunggu kereta mereka siap dibaiki atau diservis",
En Hizwan, Pengusaha Bengkel Kereta, Shah Alam


 


"Anak-anak saya suka sangat menonton siaran Discovery Channels, isteri saya pulak suka sangat menonton rancangan AFC (Asian Food Channels) sampai saya pun tak tau apa yang dia masak sekarang. Semakin hari macam-macam menu saya rasa. Tima Kasih lah pada IPTV Malaysia",
Cikgu Zaf, Pulau Langkawi


 



"Sejak pasang IPTV Malaysia ni, saya dah tak lepak mamak lagi dah sebab boleh layan bola EPL, Spanish League dan Serie A dalam rumah jer",
Bro Zain, Wangsamaju


 


"Saya memandu teksi waktu malam, jadi bila balik waktu pagi tu sebelum tidur saya akan menonton IPTV Malaysia ni. Lepas tu barulah saya berehat. Bagi saya selain daripada siarannya yang banyak, paling penting sekali saya dah tak payah nak bayar sampai RM200 semata-mata nak tengok TV",
Abg Wan Teksi, KLIA


 



"Sejak pasang IPTV Malaysia ni, suami hakak dah tak balik lewat lagi. Kalau tak dulu dia suka sangat mengopi dengan kawan-kawan dia kat Gerai Limah Janda depan simpang tu. Seakrang ni dia asik nak melekat kat rumah jer. Suka sangat layan movie kat VOD tu",
Kak Asmawati, Hulu Langat


 


"Syok lah der... macam-macam ada... Saya paling suka bila dapat menonton beribu movie tu... cakap jer nak tengok movie apa??? semua ada!!",
Bro Didie, Port Dickson


1 comment: