TERKINI 2017 CHANNELS IPTV

DAFTAR


Nama:
Email Address:
No Tel
Alamat
Adakah di rumah anda mempunyai Internet?
Jika mempunyai internet sila nyatakan Internet apa?
Berapakah kelajuan internet di rumah anda?
*selepas anda mengisi borang ini, anda akan dihubungi oleh wakil MYIPTV dalam tempoh 24-72 jam. Sekiranya, anda tidak dihubungi dalam tempoh tersebut anda diminta untuk terus menghubungi / sms / whatsapp 011 2800 4545

10 comments:

  1. Replies
    1. assalam tuan... myiptv masih dalam updated server lagi ke... lama sudah saya tunggu... belum lagi ok...

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. assalam tuan... myiptv masih dalam updated server lagi ke... lama sudah saya tunggu... belum lagi ok...

    ReplyDelete
  4. ASSALAM TUAN ADMIN... MYIPTV SEKARANG SEDANG MENJALANI PROSES UPDATING SERVER KE? BANYAK CHANNEL HILANG NI... MOHON PENCERAHAN ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. dah 2-3 hari mcm ni. Mohon pencerahan

      Delete
  5. sever dah ok ker, nak langgan ni

    ReplyDelete
  6. banyak komen mcm tk boleh connect jer, SKMM or Astro dh pantau ker? bagi trial utk 1 hari dulu tau 2 -3 jam ker, Boleh?

    ReplyDelete