Breaking

Saturday, October 31, 2020

Testimoni MyIptv4k

    


Salam sejahtera kepada semua pembaca rasmi kami iaitu www.iptvmalaysia.com.

Pertama sekali kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pengguna IPTV Malaysia dan seluruh pembaca yang budiman.

Untuk makluman IPTV Malaysia sudah berada di pasaran sejak tahun 2015 lagi.

Dan yang menarik kami tidak pernah lari atau berhenti memberikan perkhidmatan internet protocol television kepada pengguna bukan sahaja di dalam Malaysia malah di seluruh dunia.

Hari ini kami ingin mengucapkan terima kasih kepada pengguna-pengguna yang menggunakan perkhidmatan kami khususnya mereka yang telah melanggan sejak tahun 2015, 2016 dan 2017.

Diantaranya adalah Encik Zuhri Zainal daripada Dengkil, Selangor.

Anda boleh membaca bagaimana Encik Zuhri memberikan kepercayaan kepada kami untuk memberikan servis IPTV kepada beliau dan keluarga beliau sejak tahun 2016 lagi.Encik Zuhri mula menggunakan servis iptv kami dengan menggunakan box z1 Plus versi yang pertama.

Box z1 Plus versi pertama, tahun 2016

Box z1 Plus versi pertama ini adalah diantara box yang paling baik pernah kami bina. Dengan kadar ketahannan durasinya yg lama menjadikan box ini diantara box yang masih digunakan oleh sebahagian pengguna kami sejak tahun 2016 lagi.

Ini termasuk En Zuhri.

Namunbegitu, Encik Zuhri …… (bersambung di bawah)
….. yg telah menggunakan box tersebut begitu teruja dengan promosi terbaru daripada IPTV Malaysia iaitu memberikan harga istimewa kepada customer-customer lama yang mahu upgrade daripada box lama kepada box baru.

Melaui program baru ini, IPTV Malaysia mensasarkan kepada pengguna-pengguna awal seperti Encik Zuhri dan ramai lagi.

Sekiranya anda merupakan customer lama yg sudah menggunakan servis kami sejak tahun 2017 ke bawah boleh dapatkan harga promosi kepada device terkini keluaran IPTV Malaysia yang dikenali sebagai z1 v2019.


Sila klik link di bawah utk terus wasap kami.:

www.wasap.my/601128004545/promocuslama