Breaking

Sunday, June 23, 2019

Kelebihan Iptv Malaysia

Kenapa Pilih Android Box Iptv Malaysia?

Masih tercari-cari android box yang terbaik. Pening nak pilih sebab banyak sangat box yang ada di pasaran. Kalau salah beli takut tak boleh guna dengan keperluan yang kita inginkan. Seperti yang saya telah share sebelum ini ada beberapa ciri-ciri yang anda perlu pertimbangkan. 


Kali ini saya akan berkongsi dengan anda jawapan kepada soalan kenapa anda perlu mendapatkan android box dari Iptv Malaysia untuk memudahkan anda membuat pilihan


1. Box terkini 


Kami telah bersama dengan myiptv sejak tahun 2014. Sudah pasti kami sudah mengikuti trend android box ini dari masa ke semasa. Kami juga pastikan pelanggan-pelanggan kami akan mendapat box yang terkini yang ada di pasaran dan ia sesuai dengan keperluan anda yang inginkan kepuasan menonton tv bersama kami

2. Box Dah Siap Setting

Box yang di sediakan oleh Iptv Malaysia telah siap di install dan di settingkan. Pelanggan hanya perlu plug and play sahaja. Pelanggan tidak perlu risau samada ia support atau tidak dengan applikasi Myiptv anda. Sudah pasti ia memenuhi spesifikasi yang diperlukan.


3. Manual Pemasangan disediakan


 Kami juga menyediakan manual untuk pemasangan. Jadi ia boleh di jadikan panduan ketika anda ingin memasangnya. Manualnya pun mudah di fahami.


4. 6 bulan warranty beserta warranty Card


Kami juga memberikan 6 bulan warranty untuk setiap box. Disertakan juga warranty card untuk memudahkan anda untuk merujuk kepada kami jika menghadapi sebarang masalah. Ini kerana masalah yang kami selesaikan hanya pada mereka yang mendapatkan android box dari Iptv Malaysia sahaja.


5. Cust ServiceKami menyediakan cust service untuk memudahkan pelanggan kami merujuk jika mempunyai sebarang masalah.  Mereka akan bantu anda menyelesikan masalah teknikal pada box anda.


6. Perkhidmatan COD dan Install


Iptv Malaysia juga menyediakan perkhidmatan cod dan pemasangan di sekitar kawasan Lembah Klang. Caj yang dikenakan juga berpatutan.


7. Pos Keseluruh Malaysia dan Ke luar Negara


Bagi mereka yang berada di luar Lembah Klang dan Di Luar Negara juga boleh memiliki android box dari Iptv Malaysia, kami menggunakan khidmat courier untuk menghantar barang anda dengan selamat. Bukan sahaja di dalam negara, malahan diluar Negara seperti Vietnam, United state, Qatar, Korea, Mesir, Australia dan pelbagai negara lagi.


8.  Applikasi Menarik Disediakan


Iptv Malaysia juga telah siap installkan applikasi-applikasi yang menarik untuk anda. Myiptv yang mempunyai beratus channel itu sudah pastilah kami sudah siap installkan. Kami tambah lagi applikasi-applikasi movie yang terkini seperti netflix, kodi, terrarium dan pelbagai lagi. Anda boleh menonton  movie yang lama dan terkini dengan menggunakan adnroid box kami. Selain itu applikasi-applikasi seperi youtube, google chrome semua telah disediakan


9. TestimoniSelain itu kami telah mempunyai beribu-ribu testimoni pelanggan yang berpuas hati menggunakan perkhidmatan kami. Semestinya kami akan cuba bagi yang terbaik untuk pelanggan-pelanggan kami.

>>Klik di sini untuk melihat testimoni-testimoni dari pelanggan kami

Jika anda berminat untuk dapatkan android box dari Iptv Malaysia, bolehlah menghubungi kami seperti di bawah