IPTV Malaysia

astrofirst,astro myiptv, iptv, channeltv iptv malaysia, malaysia iptv

LightBlog

Breaking

Saturday, July 7, 2018

Testimoni MyIptv

Salam sejahtera kepada semua pengunjung website IPTV Malaysia. Dimaklumkan bahawa pihak kami sentiasa menghantar barang yang diorder setiap hari jam 2.30 ke 3.00 petang.

Oleh itu, setiap barangan yang dihantar dijangkan akan sampai kepada penerima pada hari berikutnya. Atau barang akan diterima dalam tempoh 24 jam.Testimoni Myiptv daripada En Meor, dari Ipoh sangat berpuashati dengan prestasi IPTV Malaysia. Tiada sebarang caj tersembunyi atau caj
tambahan dikenakan.

Berdasarkan segala tawaran yang diberikan, IPTV Malaysia sentiasa telus dalam memberikan perkhidmatan kepada seluruh pelanggan.


En Meor juga menyatakan bahawa beliau sungguh berpuashati kerana kami menyediakan sistem Customer Service yang baik. Sebagaimana yang pernah kami kongsi sebelum ini, setiap pelanggan akan dibekalkan dengan kad warranty. 


Dan dalam kad warranty ada tertera no customer service. Dan sebarang masalah teknikal bolehlah terus menghubungi mereka. Kami memang tidak menyediakan group wasap seperti sesetengah penjual buat. Ini kerana bagi kami setiap customer adalah permata yang perlu kami jaga. 

Justeru, kami menyediakan 1 jabatan yang menguruskan segala permasalahan customer. Jadi, mereka ini akan berhubung terus dengan customer. Dan bukannya group wasap yang akan meyelesaikan masalah customer.

Sebab itu, pada testimoni myiptv En Meor dia menyatakan bahawa perkhidmatan IPTV Malaysia sangat berbaloi berbanding bayaran RM40 sebulan yang dibayar.

En Meor menambah bahawa dia benar-benar teruja disebabkan pihak IPTV Malaysia turut menyediakan manual bergambar dalam Bahasa Melayu yang memudahkan sesiapa untuk memasang sendiri.


Anda juga boleh membaca testimoni myiptv yang lain di link ini : http://www.iptvmalaysia.com/p/blog-page_13.html

Hubungi kami dengan segera WHATSAPP dengan klik pic di bawah ni yer: