Breaking

Monday, June 4, 2018

Movie Terkini MyIptv

Roh Yang Tak TerlihatFilem seram dari Indonesia ini menceritakan kisah sebuah keluarga yang terdiri daripada seorang ibu tunggal iaitu Lidya (Sophia Latjuba) bersama dua anak perempuannya, Saras (Estelle Linden) dan Laras (Bianca Hello). Saras, sejak zaman kanak-kanak yang berbeza daripada kanak-kanak lain umumnya kerana mempunyai kemampuan deria keenam atau disebut anak indigo.
Sebenarnya, Saras dapat melihat makhluk yang tidak mampu dilihat orang lain seperti roh orang yang sudah meninggal dunia. Bagaimanapun, keupayaan Saras dianggap tidak munasabah oleh ibu, Lidya sehingga menimbulkan konflik antara mereka.
Apabila menginjak usia 17 tahun, Saras telah dirasuk sebanyak dua kali dan ia membuat Lidya bimbang dan meminta pertolongan daripada kakaknya, Rima (Roweina Umboh), seorang ahli psikologi.
Pada suatu hari, Saras didatangi oleh roh seorang gadis yang bernama Dinda (Frisly Balqis) pelajar sekolah menengah yang meninggal dunia kerana dibuli oleh seorang pelajar bernama Citra (Aliyah Faizah). Roh Dinda datang menemui Saras untuk memberitahu sesuatu kepada ibu Dinda.......
Sekiranya anda berminat untuk mengetahui kisah ini yang seterusnya, anda bolehlah melanggan myiptv. Banyak kisah-kisah menarik lagi terdapat di dalam myiptv
Anda boleh menghubungi kami seperti no yang tertera dibawah