TERKINI 2017 CHANNELS IPTV

Tuesday, April 3, 2018

PERSIAPAN UNTUK PIALA DUNIA 2018


Bro Didie senyum lebar dapat IPTV Malaysia sebab persiapan nak tonton World Cup yang akan diadakan tidak lama lagi. Bro Didie dapat info mengenai IPTV Malaysia ini dari beberapa jiran beliau yang sudah menggunakan IPTV Malaysia.

Beliau begitu tidak sabar untuk install IPTV Malaysia. Selepas mendaftar dan membuat pesanan kami terus menghantar set terkini IPTV Malaysia kepada beliau.

Selepas install beliau sangat terkejut sebab ianya mudah sangat untuk dipasang. Beliau seakan macam tidak percaya. Tetapi, itulah hakikatnya.


Pelbagai movie yang anda boleh tonton menggunakan IPTV Malaysia ini. Selain daripada beratus channels, pekej ini turut memberikan lebih 20,000 movie dengaPERCUMA.


Lebih terkejut, beliau tidak menyangka ada beratus channels yang disediakan oleh IPTV Malaysia. Ada channles movies, ada channels sukan, ada channels kartun dan dokumentari.



Channels kartun sudah tentu sesuai untuk ditonton oleh anak-anak beliau. Apatah lagi ada hampir 15 channels kartun.


Selain itu, IPTV Malaysia turut menyediakan channels untuk golongan isteri dan mak-mak seperti channels masak-masak, channels mengemas rumah dan seumpamanya.


Sudah tentulah channels sports yang dinanti-nantikan oleh Bro Didie.


Channels Sukan ini sahaja ada dekat 30 channels. Kalau kaki bola tu sebut jer nak tonton liga mana? Liga EPL? Serie A? Bundeshliga? Spanish League? Cakap jer semua ada.


Selain daripada itu, Bro Didie kata dia cukup berpuashati dengan servis daripada IPTV Malaysia siap dengan warranty card lagi. Jadi, senang lah kalau nak dapatkan warranty.


Tambah menyakinkan IPTV Malaysia bukan sahaja dilanggani di Malaysia sahaja, malah sampai kat luar negara pun ia dapat dilanggani.



Bagi mereka yang tinggal jauh daripada lokasi, IPTV Malaysia menggunakan kurier yang baik untuk penghantaran segera. Biasanya ia memakan masa diantara 24 ke 48 jam untuk sampai terus ke pintu rumah anda.


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan dekoder Iptv Malaysia boleh menghubungi seperti nombor dibawah



No comments:

Post a Comment