Breaking

Sunday, March 4, 2018

Testimoni Myiptv : IPTV Malaysia Connected Famili Kami

Testimoni Iptv Malaysia


Hari ini admin ada satu cerita nak kongsi dengan para sekalian pembaca. Ini kisah yang diceritakan sendiri oleh pengguna tanpa diedit-edit yer.

Ini kisah atau testimoni myiptv pada awal Mac 1018. Anda boleh dengarkan sendiri.


Kak Norasiah dari Shah Alam rasa tak sabar nak tonton IPTV Malaysia. Selepas COD minggu lepas Kak Norasiah kata dia hepi sesangat terutama hujung minggu Sabtu dan Ahad lepas. Sebagai wanita yang bekerjaya, Kak Norasiah hanya mempunyai hujung...... (bersambung)
...... minggu untuk bersama dengan familinya.

Anak-anak selalu melepak tengok bola kat kedai mamak dengan kengkawan dia. Tapi, minggu ni anak-anak dah tak perlu nak melepak lagi kedai mamak sebab dah boleh tonton EPL dekat rumah sahaja.

Jadi, secara tidak langsung IPTV Malaysia ini telah menghubungkan kembali keluarga kami. "Akak rasa gembira dan beruntung sangat dapat meluangkan masa dengan famili khususnya anak-anak akak yang dah besar-besar sekarang ni...", kata Kak Norasiah.

Dan semasa kami menghubungi beliau turut berkongsi pengalaman bagaimana dia begitu teruja kerana hanya RM40 sebulan sahaja mereka dapat menonton beratus channels TV tanpa sebarang gangguan.

"Mula-mula tu Akak ingat channels yang diwar-warkan dalam iklan iklan tu cuma tipu sebab nak promosi sahaja... rupa-rupanya, ia memang benar-benar channels TV."

Kak Norasiah menambah bahawa beliau telah memaklumkan testimoni myiptv ini kepada seluruh rakan dan keluarga beliau.

Anda juga boleh membaca testimoni myiptv yang lain di link ini : http://www.iptvmalaysia.com/p/blog-page_13.html

Hubungi kami dengan segera WHATSAPP dengan klik pic di bawah ni yer: