TERKINI 2017 CHANNELS IPTV

Sunday, February 4, 2018

Testimoni MyIpTV: Kaki Wresting Dah Tak Perlu Ke Kedai Mamak

Salam sejahtera, hari ini saya ingin berkongsi testimoni myiptv daripada seorang otai kaki gusti pulak yer.

"Skrg Pak Din tak perlu lagi pergi ke kedai mamak Restoran Alif Bistro di Pekan Cheras Selatan lagi utk tengok wrestling sbb dah ada WW EHD dlm IPTV MALAYSIA"
~Pak Din, Otai Cheras Selatan~

Dulu memang ramai jer kaki kaki wrestling terutama otai otai memang suka melepak kat kedai-kedai mamak atau kedai-kedai roti canai yang sering memasang video-video WWF yang kini sudah jadi WWE.

Yelah kebanyakan mereka ni adalah orang-orang..... (bersambung)
................ (sambungan )........... pencen.

Bukannya ada apa sangat nak duduk kat rumah kan??

Baiklah melepak bersama dengan rakan-rakan seangkatan menonton wrestling. Ini adalah testimoni myiptv paling rare sekali kan??? Selalu ramai orang pasang IPTV MALAYSIA ni sebab nak channels korea lah, nak channels movies lah, dan paling popular sekali mereka ni nak tonton channels sports.

Akan tetapi sejak IPTV MALAYSIA mula menanyangkan WW EHD ni, testimoni myiptv semakin ramai yang memberikan ibu jari ke atas sebab dah tak perlu lemak berjam jam kat kedai mamak lagi dah.

Dan lebih menarik sejak ada IPTV Malaysia banyak kedai-kedai mamak merungut sebab kehilangan customer-customer kaki gusti mereka.

Ini berpunca daripada channels IPTV Malaysia yang mula menayangkan rancangan berkenaan. 

Sila baca komen-komen terus daripada customer-customer kami sendiri di sini :

http://www.iptvmalaysia.com/p/blog-page_13.html

Anda juga boleh menonton lebih banyak testimoni myiptv di channel YOUTUBE kami di link di bawah ini :

https://www.youtube.com/channel/UCfNBIa3bhPNFcqsBinNulcA/featured?disable_polymer=1

Jangan lupa klik juga subscribe tau.

Dah lah tu ia termasuk dalam pekej RM40 sebulan yang perlu dibayar. Kalau anda bayar ASTR0 dah tentu kena bayar tambahan utk WW E hd ni.


Sekiranya berminat sila klik gambar di bawah ini untuk WHATSAPP terus ke admin :


No comments:

Post a Comment