Breaking

Thursday, February 8, 2018

MyIptv Malaysia Review: Tak Perlu Bayar RM200 Untuk ASTR0

Assalamuaikum WBKT dan Salam Sejahtera. Dihari Jumaat yang mulia ini saya ingin berkongsi MyIptv Malaysia Review

"Sblm ni sy kena bayar RM200 setiap bln utk ASTR0.. Saya suka tgk bola…org rmh pulak suka tgk pekej Mustika dan Pelangi, anak2 pulak suka beli movie ASTR0 Best dan ASTR0 First… skrg dpt channels lg byk…skrg dpt movie pon percuma.. Byr hanya RM40 sbln… Abam Roy mmg osems!!"

~En Aminul, Puchong~

Hasil kajian berkala Tim IPTV MALAYSIA pada 2017 melalui interview menggunakan panggilan talifon kepada 872 responden bermula daripada April 2017 sehingga September 2017 membuktikan kebanyakan pengguna TV Satelit membayar diantara RM150 ke RM220 termasuk GST.

Ia mewakili lebih 73% daripada mereka yang dihubungi memaklumkan kepada kami bahawa mereka membayar sebanyak itu kerana.... (bersambung)


................ (sambungan )........... mahu menonton lebih banyak siaran dan movie-movie terkini.

Justeru, sebab itu bermula 1 Januari 2018 IPTV MALAYSIA bersetuju untuk meningkatkan jumlah siaran ataupun channels-channels movie.

Selain itu, melalui myiptv Malaysia review ini juga kami telah membuat keputusan untuk menambah bilangan apps yang berkaitan free movie di dalam pekej yang disediakan.

Maknanya selain daripada beratus channels yang boleh ditonton, pelanggan juga dapat menonton hampir 20,000 movies dan siri kegemaran ramai setiap hari secara PERCUMA.

Selain itu, hasil dapatan daripada kajian yang disebut di atas juga membuktikan bahawa terdapat lebih 300 orang bersetuju kalau diberikan perkhidmatan "free movies" seperti yang dipromosikan oleh IPTV MALAYSIA ini mereka akan berkurangan menonton movie di pawagam.

Walaubagaimanapun, IPTV MALAYSIA memaklumkan untuk tidak mengupload produk-produk tempatan bagi menjaga kepentingan industri tempatan.

Sila baca komen-komen myiptv Malaysia review terus daripada customer-customer kami sendiri di sini :

http://www.iptvmalaysia.com/p/blog-page_13.html

Anda juga boleh menonton lebih banyak Myiptv Malaysia review di channel YOUTUBE kami di link di bawah ini :

https://www.youtube.com/channel/UCfNBIa3bhPNFcqsBinNulcA/featured?disable_polymer=1

Jangan lupa klik juga subscribe tau.

Dah lah tu ia termasuk dalam pekej RM40 sebulan yang perlu dibayar. Sekiranya berminat sila klik gambar di bawah ini untuk WHATSAPP terus ke admin :