Breaking

Monday, February 19, 2018

Testimoni Myiptv Dari Qatar

Hari ini Abam Roy ingin berkongsi testimoni myiptv dan pengalaman seorang customer Abam Roy yang sudah menggunakan IPTV Malaysia sejak bulan March tahun 2015 lagi.

Maknanya dekat 4 tahun dah Abang Hanafiah yang bekerja di Doha, Qatar menggunakan IPTV Malaysia. Jadi, memang terubatlah rindu nak menonton segala siaran Malaysia walaupun berada di oversea.


Untuk makluman para pembaca testimoni myiptv yang Abang Hanafiah ini bertugas di Doha mencari rezeki di sana. Namunbegitu, waktu-waktu ............(bersambung)
.......... senggang sudah tentu beliau juga memerlukan sikit masa untuk diri sendiri seperti menonton TV.

Sewaktu berada beribu batu di negara orang sudah tentu anda selalu merindui segala kenangan di kampung halaman. Macam kata orang-orang tua dulu "hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lebih baik di negeri sendiri...".

Akan tetapi, Abang Hanafiah dan kawan-kawan beliau yang lain mesti teruskan hidup dan perlu terus tinggal di Doha atau bandar-bandar lain di Timur Tengah demi masa depan beliau dan keluarga.

Justeru, siaran atau channels dari Malaysia sangatlah penting selain daripada nak ambil tahu tentang segala perkembangan di Malaysia melalui rancangan berita dan seumpamanya. Mereka yang berkelanan turut mahu berhibur dengan acara-acara live yang turut ditonton oleh sanak saudara di tanahair.

Rancangan seperti Maharaja Lawak Mega, Gegar Vaganza, Akademi Fantasia, Pencetus Ummah, Liga Malaysia atau pun drama-drama viral seperti Kekasih Paksa Rela, Lafazkan Kalimah Cintaku, Syurga Yang Kedua dan sebagainya boleh ditonton secara live setiap hari.

Jadi, sekiranya anda juga dikalangan mereka yang bertugas atau tinggal di luar negara juga boleh juga memiliki pengalaman menonton TV Malaysia secara live sepertimana Abang Hanafiah ini.

Anda juga boleh membaca testimoni myiptv yang lain di link ini : http://www.iptvmalaysia.com/p/blog-page_13.html

Hubungi kami dengan segera WHATSAPP dengan klik pic di bawah ni yer:

klik gambar utk whatsaap terus admin kami