Breaking

Thursday, January 11, 2018

Tonton Full Movie: Wanita Terindah

Sinopsis Wanita Terindah Lakonan Fattah Amin dan Nur Fazura

Judul: Wanita TerindahSkrip : Rafidah Abdullah
Pengarah : Joon Goh
Terbitan : Red Films Sdn Bhd & FastyleAsia

Jom tonton full movie yang dibintangi oleh : Fattah Amin, Nur Fazura, Liza Othman, Nik Adam Mika, Sarah Hildebrand, Samantha Katie James, Ridzuan Hashim, Abu Bakar Juah

Sinopsis:

Mengisarkan Fahim (Fattah Amin), seorang jurugambar di sebuah syarikat penerbitan majalah yang memiliki perwatakan yang panas baran, kurang penyabar dan degil.

Namun begitu, beliau yang merupakan seorang anak tunggal begitu akrab dan menyayangi ibunya (Liza Othman), sehingga menamakan wanita itu ‘Wanita Terakhir’-nya dan tiada wanita lain yang mungkin mampu menandingi ibunya.

Mungkin kerana begitu menghargai pengorbanan ibunya selama ini yang membesarkan beliau secara bersendirian, Fahim begitu terkesan apabila ibunya membawa pulang seorang anak istimewa dari pusat jagaan yang mana ibunya berkhidmat sebagai seorang sukarelawan. Fahim tidak dapat menerima kehadiran Fikri (Adam Mika) dan mula memberontak di awal kemunculan anak ini di rumahnya.

Namun begitu, rakan sekerja Fahim yang juga merupakan seorang wartawan, Nuryn (Nur Fazura) berjaya mengubah persepsi Fahim akan Fikri dan beliau kemudiannya mula menerima anak kecil ini.

Namun begitu, tatkala mereka mula meniti kebahagiaan sebagai sebuah keluarga, kecelakaan tiba-tiba menimpa keluarga ini dan Fahim kehilangan seorang insan tersayang. Bagaimanakah Fahim menerima ketentuan ini? Jom tonton full movie di Myiptv

Sekiranya anda ingin tonton full movie terkini, bolehlah dapatkan daripada kami

Hubungi kami seperti di bawah untuk tonton full movie di kaca tv.