TERKINI 2017 CHANNELS IPTV

Friday, January 12, 2018

Kodi Iptv Yang Terkini

Kodi IPTV yang terkini Gold Edition



Register skrg dapat FREE 20,000 movies dengan kodi iptv yang terkini

Jadikan TV biasa-biasa anda bagaikan SMART TV LED CURVE 4K ULTRA HD yg berharga RM20,000 tu hanya dgn ratus ringgit shj.

-Jimatkan duit menonton wayang sbb tiap2 hari muvi baru masuk otomatik.

-Jimatkan duit nak byr xtra channels sbb beratus channels hanya RM40 sbln

-Jimatkan masa tanpa perlu donlod muvi dkt #torrent berjam-jam sbb semua muvi dlm dunia ni ada dlm Z1 Silver Edition

-Jimatkan duit melanggan siaran ASTR0

-Jimatkan tenaga anda nak beratur panjang nak beli tiket wayang. Sbb bole pakai kain pelekat je depan TV.

KENAPA SEMUA ORG KATA Z1 GOLD EDITION 2017 NI BEST???
====================
30 saat sahaja nak baca habis ni.... Teruskan...
=====================

[+] SAIZ STORAGE LEBIH BESAR 16GB

Kami menggunakan 16GB storage utk Z1 Gold Edition. 

Dulu masa lancarkan Z1 dan Z1 Plus hanya 8GB storage sahaja.

Jadi, kalau anda beli android box yg 8GB tu dah ketinggalann zaman lah yer...

[+] LAJU GILER Z1 GOLD EDITION NI SBB GUNA TEKNOLOGI 'NANO SPEED v.3’

Decoder IPTV MALAYSIA 'Z1 GOLD EDITION' dilengkapi dgn processor TERKINI yg menggunakan teknologi 'NANO SPEED v.3’ yg pertama di Asia. Kini abg2 bole menonton bola tanpa masalah 'lagging' atau terhenti2 lagi dgn kelajuan 'ULTRA TURBO'.

[+] DAPAT BERATUS CHANNELS 

Lebih menarik bukan sekadar siarannya yang beratus-ratus. Malah, siaran HD pon dapat. Bole tengok mcm2 movie. Selain itu, abg juga dpt menonton lebih 30 siaran sukan. 

Jadi, jumlah keseluruhan channels ada berapa? ADA LEBIH 200* CHANNELS tau!!

[CHANNELS YANG BOLE DITONTON?]

- 200 ++ channel tv (termasuk semua channels spt ASTR0)
- 83 channel hd
- 40++ movie channels
- 35 sports channels
- 15 cartoon n kids channels
- 10 documentary channels
- 18 channel Indonesia
- 1000++ latest movies setiap bulan (melayu, english, chinese)
- Channel2 menarik dari luar negara seperti Korea, Taiwan, India, Singapore

[+] FR EE CHANNELS BERBAYAR

YA!! Semua channels yg berbayar pon ada!!
Semuanya PERRRCUMMM AAA tau.

[+] DAPAT FREEE 20,000 MUVI 

Ya. Abam Roy akan bg semua fileeemm yg ada kat dunia ni P E R C U M A ja. Cakap nak tgk crita apa?? Semua ader!! Dari muvi Malaysia sampai ke muvi Hollywood. Kalau minat Bollywood pom Abam Roy bagi tau!! 

Dah la beratus siaran dapat, kalau daftar sekarang anda dpt juga preee lebih 20,000 muvi dan series.

[+] CUSTOMER SERVIS YG PANTAS
Abam Roy juga sentiasa memastikan segala permasalahan akan diselesaikan dgn kadar segera. Mmg ada tim yg bertugas utk menangani segala masalah customer. 

Wasap jer kami segala masalah akan selesai. 

Jgn risau..jgn bimbang..

Kami bkn mcm peniaga online lone ranger yg lain!! Kadang2 nak kol depa punyalah susah.. Ada penjual online juga yg takde no talifon?? 

Insya Allah Abam Roy akan pastikan bdk2 customers servis angkat talipon abg2 atau sekurang2nya reply segala msg yang berkaitan kodi iptv.

[+] SPECIAL WARRANTY 6 BLN 
Abam Roy juga nak bgtau kat angpa semua yg kami beri warranty sehinggan 6 bln. Jadi, apa nak bimbang. Kalau rosak kami ganti dgn yg baru!!

[+] KAMI ADALAH PROVIDER IPTV KE 2 DI MALAYSIA
Ya. Mmg benar, lps TM memperkenalkan HYPTV nya pd sekitar thn 2008, kami lah yg ke 2. Tp, chanels kami sgt byk berbnding channels HYPTV. Dan kodi iptv kami sdh lama beroperasi sjk awal thn 2014.

[+] SUMBANGAN KPD ANAK YATIM & ASNAF
Setiap jualan, Abam Roy akan asingkn sikit keuntungan tu utk dikongsikan kpd anak2 yatim, golongan asnaf dn memerlukan. 

Maknanya, abg2 bkn sekadar bli pekej dr Abam Roy shj, malah abg2 jg dpt menyumbang kpd mereka ini scr x langsung.

(+) LANCAR & PANTAS

Install dan run pelbagai aplikasi yang "berat" tanpa sebarang masalah. Dengan kelajuan kilat sabung menyabungZ1 SILVER EDITION nie memang menjadi kegilaan kaki-kaki MOVIE.

(+) PURE 4K QUALITY

Tak ada pd android box cap ahyam kat luar sana yg bg kualiti gambar mcm tonton SMART TV CURVE ULTRA HD mcm Z1 SILVER EDITION berikan.... Mmg tak berganjakkk makkk tauuu!!

(+) SUPPORT 3D

Yg ni kalau anda menangis keluar air mata sebaldi pon takkan dapat kalau beli android box kat ntahh sapa-sapa yg jual drpd rumah sewa depa tu.... Mmg puaihhh hati tau guna Z1 Silver Edition ni sbb bole tonton muvie 3D.

(+) MESRA PENGGUNA

Z1 Silver Edition ni sangat mudah digunakan. User friendly. Customer Abam Roy bkn setakat kat KL, JB atau town town besar ja....nuuu ada Pakcik Man Teloq area Koding tu pom guna decoder IPTV tercanggih ni tau....

Punya la senang nak pasang... Pak Man Teloq dh khatamm dah...cakap jer nak apps apa dia tau semua....kalau la Pak Man Teloq dari Kodiang ponn steady ja...takkan la anak muda dok garu kapla!!!

(+) FUNGSI MIRACAST

Yer...betol tak tipuu...

Anda tak perlu lagi nak beli device lain utk nak pantulkan screen HP anda ke TV.

Gunakan sahaja Z1 Silver Edition ni semua pon boleeeeHHHH

(+) KUALITI PALING PRESTIGE DI MALAYSIA

Abam Roy bukan nk berlagak...tapi Abam nak bgtau kita bikin decoder ni ikut STEP dan KEPERLUAN orang kita!!!

Bukan main import dr CHINA mcm kebanyakan seller jual kat luaq ni!!

YERRR...kalau nak yg biasa2 boleh lah try beli dekat lazadahh ka...mooodahhh ka... Atau beli ajer dari seller2 kat FB yg desperate juai murah murahhh tu...

Kena faham jugak kenapa depa juai murahh???

Kikiki.....(Abam tak nak la burukkan mereka... Biaq la depa pon nak niaga....

Tp, yg pasti decoder kami tak macam kat luar tu....

Kualiti TIPTOP

Kalau anda pegang pon dah tau dah yg ni mmg oriii....


(+) INSTALLATION

Bro alat ni cara nak pasang mcm mana? bak kata orang putih "JUST PLUG & PLAY" cucuk cucuk 2-3minit dah siap...

Boleh whatsapp seperti no tertera dibawah

No comments:

Post a Comment