Breaking

Thursday, January 18, 2018

HDTV 2018 PENJENAMAAN SEMULA (Part 2) : HDTV Quality Terbaru

HDTV Quality Di PertingkatkanHDTV adalah salah satu medium untuk menonton pelbagai channel di TV sama seperti MyIptv. Keperluannya sama seperti MyIptv iaitu menggunakan internet dan memerlukan TV yang mempunyai HDMI port. Namun kini HDTV quality telah dipertingkatkan dan telah diberi wajah baru.

HDTV quality

Penjenamaan 

Nama HDTV juga telah di beri nafas baru iaitu HAOHD. Logo yang dulunya berwarna biru kini telah ditukar warna oren. Ini untuk menunjukkan imej yang baru berserta  dengan HDTV quality yang baru.

Channel 

Hdtv quality channel juga mempunyai 2++ channel berbanding dengan HDTV yang lama iaitu hanya ada 1++ sahaja. Selain itu channel-channel movie, sukan, katun, dokumentari juga telah diperbanyakkan di dalam pakej HDTV baru ini.hdtv quality

hdtv quality
VOD


VOD channel juga telah di masukkan ke dalam HDTV ini yang mana dahulunya VOD ini tidak wujud di dalam HDTV pakej. VOD channel ini ialah channel-channel movie dari @stro first, best, AOD dan pelbagai lagi. Anda bolehlah menonton movie ini bila-bila masa sahaja.

Gambar

HDTV quality gambar juga telah dipertingkatkan. Dahulunya HDTV gambar agak rendah qualitynya  berbanding sekarang ini quality gambarnya telah dipertingkatkan. 

Terdapat pelbagai kelebihan menggunakan HDTV ini. Anda boleh merasai dengan mendapatkan dekoder dari IPTV Malaysia. HDTV quality yang terbaru ini telah kami sediakan. Anda hanya perlu plug and play sahaja. 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan HDTV dengan quality yang terbaru ini bolehlah menghubungi kami seperti no yang tertera di bawah

Nak tau bagaimana nak senarai channels HDTV yg baru ni???