Breaking

Thursday, January 19, 2017

Apa Itu MyIptv dan HDTV

Beza HDTV dan My IptvHdtv atau My Iptv mempunyai konsep yang sama iaitu menggunakan android box. Keperluannya juga sama iaitu memerlukan internet yang berkelajuan 4mbps ke atas untuk melanggan. Perbezaan antara HDTV dan My Iptv ialah

My iptv

Channel

Antara perbezaan My Iptv dan HDTV ialah dari segi channel yang disediakan. My Iptv lebih banyak menyediakan channel- channel yang terdapat di dalam @stro. Terutama sekali channel-channel movie dan sport seperti astro first, best hbo fox dan pelbagai lagi. Yang mana HDTV tidak menyediakan channel-channel tersebut. Tetapi pada mereka yang menggemari menonton channel-channel cerita cina mungkin HDTV adalah yang sesuai untuk mereka.

Kualiti gamba

Dari segi kualiti gamba pula, My Iptv lebih cantik berbanding dengan HDTV.

Gangguan

Pada mereka yang mempunyai masalah internet yang kurang stabil, HDTV adalah salah satu pilihan yang terbaik. Ini kerana My Iptv memerlukan internet yang lebih stabil berbanding dengan HDTV. Sekiranya anda mempunyai internet yang stabil, anda boleh pilih mana-mana pilihan yang anda inginkan.

Kedua-dua jenis channel online ni hampir-hampir memberi perkhidmatan yang sama. Anda boleh memilih mana yang sesuai untuk diri anda. Sekiranya anda berminat melanggan My Iptv atau HDTV, anda bolehlah menghubungi saya. Saya mempunyai kedua-dua perkhidmatan tersebut, termasuk menyediakan pakej berserta android box.

Sekiranya anda berminat bolehlah menghubungi 

011 2800 4545