Breaking

Wednesday, June 1, 2016

DAPATKAN LANGGANAN PERCUMA SEMPENA ULANG TAHUN KE 2 MYIPTV MALAYSIA


Kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pelanggan-pelanggan kami yang sentiasa memberikan kepercayaan kepada kami sejak mula lebih kurang 2 tahun yang lalu.

Pada pertengahan Mei 2014 kami mulakan dengan 150 channels dengan resolusi HD yang terhad. Kemudian, kami juga berhadapan dengan pelbagai masalah di server seperti serangan virus serta ketidakstabilan internet di kawasan tersebut.

Jadi, pelbagai usaha dan inisiatif kami ambil untuk mengatasi segala kemelut dan masalah tersebut. 

Dan nah kami berjaya. Tiada lagi masalah lagged atau hanged. Tiada lagi masalah lambat renew. Anda hanya perlu menunggu maksimum 1 jam untuk di renew selepas membuat pembayaran. 

Hari ini (2 Jun 2016), channel sudah pun menjadi 272 channels semuanya dengan lebih daripada 60 channels HD termasuk channels berbayar seperti ASTRO FIRST, ASTRO BEST, ASTRO ON DEMAND, ASTRO BOX OFFICE, WWE HD, GOLF HD, SETANTA HD, ONE HD dan lain-lain lagi.

Selain itu, tidak terhad hanya kepada channels Malaysia, malah kami sudah pon memberikan channels negara luar seperti Indonesia, Singapura, Taiwan, Korea dll.

Jadi, kami berbesar hati memberikan saguhati kepada semua pengguna MYIPTV sebagai menghargai semangat dan kesetiaan anda. 

SAGUHATI ITU BERUPA.....
....LANGGAN PERCUMA SEBULAN.

Bagaimana untuk anda mendapatkan langganan sebulan percuma tersebut?

Anda hanya perlu untuk 'SHARE' atau 'POST' gambar poster kami ke laman sosial atau grup whatsapp atau grup telegram atau grup weechat anda.

Berikut adalah LANGKAH MUDAH 

1. Klik kanan pada gambar poster di bawah dan SAVE AS...

(klik KANAN dan SAVE AS)
2. Sila posting poster tersebut ke laman-laman sosial anda atau share dalam grup whatsapp, grup weechat, grup telegram anda.

3. Kemudian, minta kenalan atau rakan anda terus WHATSAPP 01128004545 segala butiran seperti berikut:

Nama :
Alamat :
No Tel :
Email :
Introducer : (tulis nama anda dan no tel anda)*

4. Kemudian, biarkan kami yang berurusan dengan kenalan anda. Anda akan mendapat KREDIT LANGGANAN SEBULAN PERCUMA sekiranya dia mendapatkan STARTER PACK daripada kami.

5. Anda hanya bole 'redeem' LANGGANAN PERCUMA tersebut selepas mendapat 3 orang untuk 3 bulan PERCUMA.