Breaking

Sunday, January 3, 2016

Riview Terkini : 1 Januari 2016 : 217 Channels


Pada 1 Januari 2016, kami telah membuat review terkini mengenai channels di IPTV Malaysia dengan 217 channels keseluruhannya.


Semua channels HD boleh ditonton dengan gembira dan senyum bila menonton IPTV Malaysia.

Channels menarik Bahasa Melayu seperti Ria HD, Mustika HD, Maya HD, OASIS dan lain-lain lagi.

Channels berbahsa Tamil, Hindustan, Manderin, Kantonis, Korea dan Bahasa Jepun.

Selain itu, channels movies seperti HBO sahaja ada 4 jenis iaitu HBO HD, HBO Family HD, HBO Hits HD, HBO Signature. Kemudian Fox HD, FOX Family Movies HD, FOX Movies Premium HD, FOX Action Movies HD.

Kemudian, channels berita seperti AWANI, BERNAMA TV, CNN HD, BBC News, Al Jazera, CNBC, Bloomberg, Australia Plus dan Sky News HD.

Terdapat juga channels dokumentari seperti National Geographic WILD, National Geographic HD, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World HD, Animal Planet dan History HD.

Manakala channels untuk anak-anak juga disediakan seperti Astro IQ, Astro Ceria, Nickelodeon, Disney Junior, Disney Channel, Cartoon Network, Baby TV, Toonami dan Disney XD HD.

Dan semua channels sukan sebanyak 25 channels termasuk channels sukan berbayar seperti WWE HD dan Golf HD. Kepada peminat bolasepak tiada masalah channels-channels ini sudah cover EPL, SERIA A, LA Liga, Bundesleague, Liga Brasil, Liga Jepun dan lain-lain.

Selain itu, terdapat juga 18 channels Indonesia dan channels daripada negara-negara seperti Taiwan, Jepun, Korea, Hong Kong, Singapura dan Arab.

Hanya dengan RM40 anda boleh menonton pelbagai siaran dan channels. Klik video di atas untuk info IPTV Malaysia.

Hubungi / whatsapp 01128004545.