Breaking

Friday, January 15, 2016

LATEST UPDATE : 219 channels


Mengimbau lebih 18 bulan lalu, kami #myiptvmalaysia memulakan servis dengan 152 channels. Ketika itu pelbagai masalah yang kami hadapi. Sejurus selepas ianya viral di media sosial #facebook pada tahun 2013, kami dihujani panggilan dan whatsapp yang tidak putus-putus.


Permohonan untuk menggunakan servis kami meningkat dengan mendadak saban hari. Suatu ketika sehingga kami bermula dengan 4 orang pengendali sehingga kini kami sudah mempunyai lebih 20 orang staf pengurusan dan staf pelbagai peringkat.

Setiap hari kami sentiasa menjadikan kepuasan pengguna sebagai iltizam kami dalam menyediakan perkhidmatan ini. Kami sering bersengkang mata untuk memastikan segalanya berjalan dengan lancar. Setiap siaran atau 'channels' kami pastikan ianya sentiasa berada dalam keadaan yang paling baik.

2 tim kejuruteaan dan sistem bergilir-gilir untuk memastikan segala siaran berjalan lancar.

Pada awal tahun 2016 juga kami mula mengemaskini sistem pentadbiran dan hasilnya #myiptvmalaysia akan menyediakan khidmat bantuan 24/7 setiap hari. Pengguna boleh terus menghubungi kami dengan menggunakan applikasi whtasapp untuk memaklumkan sebarang masalah. Pihak kami akan cuba untuk memberikan jawapan balas dengan kadar segera. 

Hampir 99% pengguna akan menyambung pekej bulanan kami. Sehingga hari dan saat artikel ini ditulis, sudah hampir 10,000 pengguna telah mendaftar dan menggunakan perkhidmatan kami. Selain daripada pengguna di Malaysia, ramai juga rakyat Malaysia yang tinggal di luar negara mendapatkan perkhidmatan ini. Diantara negara yang telah kami takhluki adalah seperti Qatar, UAE, Vietnam, Indonesia, Pakistan, Australia, Singapura, UK, Germany, Spain, dan lain-lain lagi. Kebanyakannya kami hantar terus Pekej Permulaan dengan kos penghantaran kami biaya sebahagiannya. Selain itu, tidak kurang juga yang menggunakan kesempatan ketika bercuti di Malaysia untuk mengatur pertemuan bertemu dengan kami untuk mengambil sendiri pek permulaan tersebut.

Jadi, untuk menghargai kesetiaan pelanggan kami memberikan 219 channels bermula pada 7 Januari 2016. 

Sesiapa yang berminat untuk melanggan perkhidmatan kami bolehlah terus menghubungi atau whatsapp 01128004545.

Masih tidak terlewat untuk kami ucapkan selamat tahun baharu.

Sekian, terima kasih.

-zack-
COO
iptvmalaysia