TERKINI 2017 CHANNELS IPTV

Tuesday, April 24, 2018

Movie Terkini Tamil

Aasan Movie Best di MyIptv

Pada peminat-peminat movie Tamil, anda boleh menonton movie terkini Aasan di MyIptv



Sinopsis movie terkini Aasan

Ia berkisarkan tentang seorang profesor Matematik, Prof. Madhusoodhanan, yang hanya mempunyai kebijaksanaannya sahaja sebagai senjata untuk berjuang. Dia tidak takut untuk kehilangan apa-apa kecuali anak perempuannya dan akan melakukan apa sahaja untuk memastikan anaknya selamat.

Antara pelakon movie terkini ini ialah

Pelakon: S.Haridhass, Shashi Tharan, Seelan Manoheran, Saresh D'seven
Pengarah: S.D Puvanendran

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan movie terkini boleh menghubungi kami seperti no dibawah



Tuesday, April 3, 2018

PERSIAPAN UNTUK PIALA DUNIA 2018


Bro Didie senyum lebar dapat IPTV Malaysia sebab persiapan nak tonton World Cup yang akan diadakan tidak lama lagi. Bro Didie dapat info mengenai IPTV Malaysia ini dari beberapa jiran beliau yang sudah menggunakan IPTV Malaysia.

Beliau begitu tidak sabar untuk install IPTV Malaysia. Selepas mendaftar dan membuat pesanan kami terus menghantar set terkini IPTV Malaysia kepada beliau.

Selepas install beliau sangat terkejut sebab ianya mudah sangat untuk dipasang. Beliau seakan macam tidak percaya. Tetapi, itulah hakikatnya.


Pelbagai movie yang anda boleh tonton menggunakan IPTV Malaysia ini. Selain daripada beratus channels, pekej ini turut memberikan lebih 20,000 movie dengaPERCUMA.


Lebih terkejut, beliau tidak menyangka ada beratus channels yang disediakan oleh IPTV Malaysia. Ada channles movies, ada channels sukan, ada channels kartun dan dokumentari.



Channels kartun sudah tentu sesuai untuk ditonton oleh anak-anak beliau. Apatah lagi ada hampir 15 channels kartun.


Selain itu, IPTV Malaysia turut menyediakan channels untuk golongan isteri dan mak-mak seperti channels masak-masak, channels mengemas rumah dan seumpamanya.


Sudah tentulah channels sports yang dinanti-nantikan oleh Bro Didie.


Channels Sukan ini sahaja ada dekat 30 channels. Kalau kaki bola tu sebut jer nak tonton liga mana? Liga EPL? Serie A? Bundeshliga? Spanish League? Cakap jer semua ada.


Selain daripada itu, Bro Didie kata dia cukup berpuashati dengan servis daripada IPTV Malaysia siap dengan warranty card lagi. Jadi, senang lah kalau nak dapatkan warranty.


Tambah menyakinkan IPTV Malaysia bukan sahaja dilanggani di Malaysia sahaja, malah sampai kat luar negara pun ia dapat dilanggani.



Bagi mereka yang tinggal jauh daripada lokasi, IPTV Malaysia menggunakan kurier yang baik untuk penghantaran segera. Biasanya ia memakan masa diantara 24 ke 48 jam untuk sampai terus ke pintu rumah anda.


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan dekoder Iptv Malaysia boleh menghubungi seperti nombor dibawah



Sunday, April 1, 2018

PENGUMUMAN MYIPTV MENGALAMI MASALAH TEKNIKAL



Sejak petang tadi (jam 3 ptg, 1 April 2017), server yang menampung segala program untuk applikasi MYIPTV telah mengalami masalah teknikal.

Pihak teknikal sedang melakukan sega usaha untuk membaikpulih server dalam masa yang terdekat.

Ia dijangka dapat dipulihkan seawal jam 2 pagi 1 April 2018.

Kami mengambil kesempatan ini untuk memohon maaf yang tidak terhingga. 

Sementara menantikan applikasi MYIPTV dibaiki anda juga boleh menonton pelbagai movie melalui applikasi MEGABOX HD dan pelbagai apps lain.

Sebarang perkembangan terkini kami akan umumkan di blog ini. Sekiranya anda mahukan maklumat yg pantas, anda boleh juga FOLLOW AKAUN INSTAGRAM KAMI IAITU :

IPTV MALAYSIA.

Atau klik gambar di bawah ini : 

 klik gambar utk terus ke akaun insta iptv malaysia



Sekian terima kasih.





Wednesday, March 14, 2018

Testimoni Myiptv : En Meor Dari Ipoh Kata Puas Hati Yeop

Salam sejahtera kepada semua pengunjung website IPTV Malaysia. Dimaklumkan bahawa pihak kami sentiasa menghantar barang yang diorder setiap hari jam 2.30 ke 3.00 petang.

Oleh itu, setiap barangan yang dihantar dijangkan akan sampai kepada penerima pada hari berikutnya. Atau barang akan diterima dalam tempoh 24 jam.



Testimoni Myiptv daripada En Meor, dari Ipoh sangat berpuashati dengan prestasi IPTV Malaysia. Tiada sebarang caj tersembunyi atau caj

Tuesday, March 6, 2018

Movie Latest: Jumanji

Movie Latest Mega Box

Hari ni anak-anak melayan movie latest di mega box. Seronok mereka melayan movie Jumanji ni. Jom kita share sinopsis cerita Jumanji ini





Movie latest Jumanji : Welcome to the Jungle’ adalah film Hollywood yang merupakan sekuel dari film terdahulunya berjudul Jumanji yang dirilis tahun 1995, disutradarai oleh Joe Johnston berdasarkan novel yang ditulis oleh Chris Van Allsburg pada tahun 1981.
Film Jumanji (1995) dibintangi oleh Robin Williams, Kristen Dunst, Bradley Pierce dan Bonnie Hunt. Film ini bercerita tentang sebuah papan permainan ajaib yang di dalam permainan tersebut terdapat binatang-binatang dan akan keluar jika tertera dalam papan permainan tersebut. Permainan hanya akan usai jika salah satu dari pemain ada yang dapat mencapai titik Jumanji.
Sinopsis Film ‘Jumanji : Welcome to the Jungle
Movie latestJumanji : Welcome to the Jungle’ bercerita tentang empat anak sekolah yakni Spencer (Alex Wolff), Fridge (Ser’Darius Blain), Bethany (Madison Iseman) dan Martha (Morgan Turner), yang menemukan sebuah konsol permainan video game tua dengan permainan yang belum pernah mereka dengar bernama ‘Jumanji’.
Mereka secara tidak sengaja ‘masuk’ ke dalam permainan dan menjadi avatar yang mereka pilih. Ketika mereka memilih karakter permainan dan menekan tombo; ‘start’, mereka tersedot ke dalam hutan liar Jumanji, dan terperangkap di dalam tubuh karakter yang mereka pilih.
Spencer tiba-tiba menjadi Dr.Smolder Bravestone (Dwayne Johnson), Fridge berubah menjadi Franklin ‘Moose’ Finbar (Kevin Hart). Martha terperangkap dalam tubuh Ruby Roundhouse (Karen Gillan), dan yang paling aneh si cantik Bethany menjadi professor Shelly Oberon (Jack Black)
Untuk mengalahkan permainan dan kembali ke dunia nyata, mereka harus menjalani petualangan paling berbahaya dalam hidup mereka dan menemukan apa yang Alan Parrish tinggalkan 20 tahun yang lalu.
Detail Cast and Crew Film JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE (2017)
Jenis Film : Adventure, Komedi, Action
Durasi : 112 menit
Negara Asal : Amerika
Sutradara : Jake Kasdan
Penulis Naskah : Chris Mckenna, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, Erik Sommers
Produser : Red Field, William Teitler, Matther Tolmach, Mike Weber
Produksi : Sony Pictures Entertainment, Columbia Pictures
Pemain : Dwayne JohnsonKevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas
Movie latest ini juga boleh di dapati di dalam box Iptv malaysia kami. Pelbagai applikasi yang terkini yang kami telah sediakan

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan dekoder Iptv Malaysia boleh menghubungi seperti nombor dibawah

Sunday, March 4, 2018

Testimoni Myiptv : IPTV Malaysia Connected Famili Kami

Hari ini admin ada satu cerita nak kongsi dengan para sekalian pembaca. Ini kisah yang diceritakan sendiri oleh pengguna tanpa diedit-edit yer.

Ini kisah atau testimoni myiptv pada awal Mac 1018. Anda boleh dengarkan sendiri.


Kak Norasiah dari Shah Alam rasa tak sabar nak tonton IPTV Malaysia. Selepas COD minggu lepas Kak Norasiah kata dia hepi sesangat terutama hujung minggu Sabtu dan Ahad lepas. Sebagai wanita yang bekerjaya, Kak Norasiah hanya mempunyai hujung...... (bersambung)