TERKINI 2017 CHANNELS IPTV

Wednesday, February 21, 2018

7 Filem Paling Seram Di Dunia. Yang No 7 Tu Anda Takkan Percaya

Ramai peminat filem suka menonton cerita seram dan cerita ganas maksima. Genre ganas yang dimaksudkan bukanlah jenis yang tembak-tembak atau sekadar bunuh-bunuh. Tetapi, jenis yang bunuh sampai pecah kepala, terbarai perut, kaki tercabut dan seumpamanya.



Sudah pasti filem jenis ini memang tidak elok ditonton kanak-kanak! 


Selain itu, ada satu lagi genre lain yang bukan sekadar cuba menjadi filem seram, tetapi sentiasa membuatkan penonton berdebar-debar. Ia bukan disebabkan ketakutan kepada watak yang ada, tetapi pada jalan penceritaan yang disampaikan menyebabkan penonton rasa sangat 'intens' atau tertekan.
Samada melalui jalan cerita, visual ataupun audio, ia mampu menyebabkan penonton tak senang duduk dan adakala yang meronta dibuatnya. Dan di sini admin IPTV Malaysia nak berkongsi 7 movie seram atau 7 top horror movie tahap gaban seluruh dunia.
Dan paling tidak disangka-sangka filem Malaysia adalah yang ke 7:
 1. Audition
Filem pengarah legenda Jepun, Takashi Miike yang kerap memaparkan visual yang membuatkan penonton tidak senang duduk ini mampu membuatkan penonton risau sepanjang filem.
Kisah cinta seorang lelaki berumur dengan....... (bersambung)

Tips Memilih Android Box

Pilih Android Box Yang Sesuai Untuk Anda

Android box

Terdapat pelbagai pilihan android box di pasaran sekarang. Sudah pasti anda sukar untuk membuat keputusan untuk memilih yang mana terbaik untuk anda. Pelbagai spesifikasi anda perlu lihat sebelum memilikinya untuk kegunaan anda.

Di sini kami akan kongsikan beberapa tips untuk memilih android box yang sesuai untuk anda.

1. Bentuk android box

Terdapat 2 jenis bentuk android box iaitu

- Android TV stick

Android TV Stick atau Android Stick selalunya mempunyai masalah yang sama iaitu tidak dapat perform dengan baik berdasarkan respon yang kami selalu terima. 

Ini mungkin disebabkan binaan struktur fizikalnya yang terlalu kecil terpaksa menggunakan mini micro component yang sangat mudah rosak.

Selain itu, ianya susah untuk di'repair' berbanding android box biasa.

- Android TV box

Monday, February 19, 2018

Annabelle

Movie Latest: Annabelle

Antara movie latest yang terdapat di dalam HAOHD. Annabelle adalah antara movie seram yang dinanti-nantikan oleh peminatnya




Sinopis movie latest Annabelle

Bagi peminat filem genre seram, nama Annabelle tentunya tidak asing lagi bagi anda. Jika anda belum kenal siapa itu Annabelle, Annabelle sebenarnya ialah sebuah anak patung klasik yang dihantui oleh roh jahat. Manakala Annabelle 2: Creation ialah prekuel kepada filem Annabelle yang telah diterbitkan pada tahun 2014. 

Movie latest ini menceritakan tentang akar umbi kisah di sebalik patung Annabelle yang berhantu. Filem prekuel Annabelle ini memfokuskan kepada seorang pembuat patung dan isterinya, di mana 20 tahun sebelumnya pasangan ini telah kehilangan anak perempuan mereka yang berusia 7 tahun ketika itu di dalam sebuah kemalangan jalan raya yang tragik. 

Pasangan ini kemudiannya mengalu-alukan kedatangan beberapa orang anak yatim dan seorang ibu penjaga ke rumah ladang mereka lalu memutuskan untuk menjadikan rumah ladang itu sebagai sebuah rumah perlindungan kerana rumah anak-anak yatim yang mereka duduki sebelum itu telah ditutup. Tidak lama selepas itu, kejadian-kejadian aneh mula menimpa mereka apabila salah seorang daripada anak-anak yatim tersebut menemui sebuah anak patung polos yang memakai gaun berwarna putih dan kelihatan seperti mempunyai nyawa ia sendiri. 

Seorang demi seorang, mereka yang berlindung di rumah itu menjadi target kepada Annabelle, anak patung yang dirasuk oleh roh jahat yang dicipta oleh pembuat patung tersebut. 

Movie latest ini pasti menyeronokkan jika anda menonton bersama keluarga. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dekodernya yang terkini dari kami di Iptv Malaysia

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan movie latest yang berada di HAOhd bolehlah menghubungi kami seperti nombor dibawah




Testimoni Myiptv Dari Qatar

Hari ini Abam Roy ingin berkongsi testimoni myiptv dan pengalaman seorang customer Abam Roy yang sudah menggunakan IPTV Malaysia sejak bulan March tahun 2015 lagi.

Maknanya dekat 4 tahun dah Abang Hanafiah yang bekerja di Doha, Qatar menggunakan IPTV Malaysia. Jadi, memang terubatlah rindu nak menonton segala siaran Malaysia walaupun berada di oversea.


Untuk makluman para pembaca testimoni myiptv yang Abang Hanafiah ini bertugas di Doha mencari rezeki di sana. Namunbegitu, waktu-waktu ............(bersambung)

IPTV Malaysia Sudah Balik Dari Cuti Raya Cina 2018

IPTV Malaysia telah kembali Selepas CNY


Salam sejahtera dan selamat kembali daripada percutian Tahun Baru Cina. Kami tim IPTV Malaysia juga ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada rakan-rakan partner Myiptv, HaoHD, server-server lain yang turut bekerjasama.

Tidak dilupa juga kepada pengguna-pengguna berbangsa Tiong Hwa yang terus menerus memberikan kepercayaan kepada kami sejak awal penubuhan pada awal tahun 2014 dahulu.

Semoga tahun Anjing kali ini memberikan semangat setiakawan dan menjaga persahabatan sebagaimana tingkahlaku terpuji haiwan peliharaan tersebut.

Disamping itu, IPTV Malaysia ingin memaklumkan kepada semua bahawa semua order yang dibuat sejak Khamis  (15/02/2018) sehingga Ahad (18/02/2018) telah dihantar menggunakan Pos Laju semalam 19/02/2018.


Anda boleh mendapatkan no....... (bersambung)

Thursday, February 15, 2018

Siaran TV Murah

Bulanan Yang Amat Berbaloi Dengan Siaran TV Murah


Setiap bulan sudah pasti setiap keluarga mempunyai bill utiliti yang perlu di bayar dan tidak dapat dielakkan. Termasuklah bill bulanan untuk menonton TV. Di zaman sekarang ini ingin menonton tv pun perlu membayar sehingga beratus-ratus ringgit. Bukan seperti zaman dahulu siaran tv murah sahaja. 


Untuk mendapatkan siaran tv yang mempunyai siaran sport, cartoon dan movies kosnya hampir rm200 dan ke atas mengikut pakej yang kita ambil. Ia amat membebankan

Kini dengan tv yang boleh beroperasi dengan menggunakan dekoder yang mempunyai internet kita boleh mendapatkan siaran tv murah ini. Ia amat berbaloi unutk mengurangkan kos setiap bulan kita. 

Apa yang anda perlu  ada untuk dapatkan siatan tv murah


Internet 4mbps keatas
Dekoder 
Tv yang mempunyai HDMI

Dengan siaran tv murah ini anda boleh menonton sebanyak 2++ siaran. Siaran yang anda akan dapat ialah seperti movie-movie melayu dan english yang terkini, siaran sukan dalam dan luar negara, kartun-kartun, drama bersiri dan pelbagai lagi siaran yang anda.

siaran tv murah

Siaran tv murah
Dengan siaran tv murah ini anda boleh boleh menjimatkn bill utiliti bulanan. Harganya amat-amat berbaloi.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai siaran tv murah ini bolehlah terus berhubung dengan nombor di bawah


Monday, February 12, 2018

Pemenang AJL 2018

Keputusan rasmi pemenang AJL 2018



Anugerah Juara Lagu pada Ahad 11 Februari 2018 TV3. Malam kemuncak Anugerah Juara Lagu 2018 kini bersiaran secara langsung di Dewan Axiata Bukit Jalil bermula pada jam 9.00 malam semalam. Malam berprestij AJL 32 turut dihangatkan oleh gandingan 2 barisan pengacara antaranya adalah Aliff Satar dan Sherry Alhahad. Untuk info, seramai 12 peserta finalis berentap untuk merebut pemenang AJL 2018.

Antara senarai pemenang AJL 2018




Pemenang AJL 2018

Juara AJL 32: Hael Husaini – Jampi (RM50,000 + Trofi)

Naib Juara: Azmi Saat – Sejati (RM35,000 + Trofi)


Tempat Ketiga: Haqiem Rusli – Tergantung Sepi (RM20,000 + Trofi)


Vokal Terbaik: Syamel & Ernie Zakri – Aku Cinta (RM12,000 + Trofi)

Persembahan terbaik: Altimet-Amboi (RM12,000 + Trofi)

Tahniah kepada pemenang AJL 2018